Există multe companii pe piata, dar doar trei majore. Enterprise deține atât National, cât și Alamo. Avis deține Budget și Payless (și acum, Zipcar). Hertz deține Dollar și Thrifty. Împreună, aceste trei companii reprezintă 95% din industria de închirieri auto.

Cu toate acestea, exista si companii mai mici care reusesc sa se ridice la acelasi nivel de satisfactie oferit clientilor. Serviciile oferite de Autotransfer Logistic Solutions Rent a Car (Teo Tur Rent-Group) nu sunt cu nimic mai prejos decat serviciille companiilor mari.

Un sondaj realizat in 2014 a solicitat 12.000 de respondenți să își evalueze experiențele avute la inchirierea unui autoturism, inclusiv procesul de rezervare, preluarea și returnarea, precum și costurile și taxele. Spre surprinderea multora, clientii au fost la fel de satisfacuti de serviciile oferite de micile companii din domeniul inchirierilor auto, iar principalul motiv a fost pretul mai mic oferit pentru aceleasi servicii.

La Autotransfer Logistic Solutions Rent a Car (Teo Tur Rent-Group) facem tot posibilul sa fiti pe deplin multumiti si suntem convinsi ca, odata ce ati inchiriat un autoturism de la noi, veti ramane clientii nostri fideli.