Nu trebuie sa inchiriati un autoturism neaparat din aerport

Nu aveți neapărat nevoie sau nu doriți să închiriați o mașină la terminal. O mulțime de oameni care zboară spre destinație caută, de asemenea, să închirieze o mașină la aeroport, ceea ce înseamnă că așteaptă mai mult timp au mai putine oportunități si un risc mai mare pentru ca lucrurile să nu funcționeze. Tarifele pot fi mai mari atunci când închiriați de la aeroport, pe de o parte datorită taxelor percepute – taxe pentru facilități și așa mai departe – și pe de alta parte, deoarece in aeroport nu aveti alte optiuni.

De ce sa închiriați de pe aeroport si sa dati o mulțime de bani pentru aceeași mașină, acelasi confort si aceeași perioadă de închiriere?!

 

Decideti daca va trebuie asigurare si ce fel de asigurare

Ar trebui sa cumpar o asigurare suplimentara? Este o intrebare pe care multi ne-o punem atunci cand inchiriem o masina. Chiar daca esti un sofer responsabil si sunt destul de mici sansele ca tu sa provoci un accident, ar trebui sa iei in considerare si celalti participanti la trafic. Este mult mai bine sa ai o asigurare care sa acopere orice neplacere, decat sa intampini situatii ce ar putea sa iti strice vacanta sau calatoria de afaceri cu un autoturism inchiriat. Preturile sunt destul de mici in comparatie cu siguranta si confortul pe care ti le ofera o asigurare, asa ca, alege intelept!

Oricare ar fi decizia ta în ceea ce privește asigurarea, gandeste-te bine inainte si nu atunci când ridici cheile masinii inchitiare 🙂

 

Planificati din timp inchirierea unui autoturism

Sezonul de varf in inchirierea atutoturismelor este de la inceputul lunii aprilie până la sfarsitul lui septembrie (nu, nu doar in perioada vacantelor, cum credeai). Pentru a obține cea mai bună ofertă si pentru a fi sigur ca mai gasiti o masina, faceți rezervări din timp. De obicei, nu există penalități pentru anularea rezervării unei mașini de închiriat, atât timp cât o faceți în avans. Asa ca, decat sa nu gasiti ce va doriti in perioada aleasa, planificati-va din timp toate rezervarile. La Autotransfer Logistic Solutions Rent a Car (Teo Tur Rent-Group) poti sa iti vezi toate rezervarile in contul pe care ti-l poti crea pe site si poti afla primul despre ofertele de inchiriere auto.